Kızmayın Onlara !

Nerden bilsinler ? mRNA’daki 'm' harfinin anlamı messenger’i ? onlar.. messenger denince Feysbuktaki mesaj aplikasyonunu bilir, orda muhabbet yapar, resim vidyo.. şarkı türkü gönderir alırlar.
DNA printer, mRNA data

Hücre zarından girip, laboratuar ortamında üretilmiş sentetik RNA ile ribozomlar üzerinden, grip virüsündeki benzer kod dizinleriyle  ‘’ A, C, G, U ve T nükleotidlerinden meydana gelmiş 4+1 harfli, 10 dizinli, her satırı 50 karakter, toplam 4284 kod karakter uzunluktaki kodlama mesajını yollayıp, antikor oluşturmaya çalışırken ..

Bu yapay mesajların oluşturdukları etkinin hücre çekirdeğindeki orjinal DNA ve sitoplazmaya etkisinin nasıl olacağını .. virüse dikenli görünümünü veren sentetik spike proteinin, kan-beyin bariyerini geçebildiğini nerden bilecekler ??

Bilgisayarlarda '0' ve '1'lerin kombinasyonu ile oluşan veri paketlerinin, bilgisayarın fiziksel yapısı dediğimiz donanımına ulaşıp


..akımı, manyetik geçişi, potansiyel fark değişikliği vasıtasıyla, onla bağlantılı donanımın yapısını dönüştürerek yeni varyasyonlar, sistem yapısında değişimler yarattığından .. az buçuk haberleri vardır da ?

Genetik mühendisliğin ürünü olan mRNA kod dizininin de, bir lazer gibi hedef odaklı hücre sitoplazması içinde insan genetiği veya connectomu için benzeri fonksiyonları yapabildiğini ! nasıl anlatacaksın ??


RNA denilen yapının, DNA’nın geçici, bir nevi çalışma anındaki izdüşümü gibi biyolojinin flash belleği olduğunu .. çok daha hassas bir sisteme kopyalanması gerektiği, bilgisayarlar için bu sisteme RAM denilip, bunun biyolojideki karşılığının ise RNA olduğunu ..

'' İnsan Biyolojisinin Savunma sistemini kandırmaya çalışmak her zaman riskler taşır. mRNAaşıların yaptığı da budur. istemediğiniz yan etkiler oluşabilir. Savunma sistemi inanılmaz karmaşıktır ve tıpkı göz retinamız, parmak izimiz gibi kişiye özeldir ''

Bilgisayarlar insanlar tarafından, insanlar için, insanların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilmiş yapılar, bu durum, ona bir basitlik katar. Bir bilgisayarın her bir parçasının tam olarak nasıl çalıştığını anlayabiliriz.
 
Ama ?? genetik yapımız bir akıllı tasarımın ve bunun işletim protokölü olan yüzbinlerce yıla yayılan evrimsel gelişimin ürünü. 
Genom ve connectom yapısının, ortama, insan popülasyona, yaşa ve coğrafi şartlar ve insanların aldığı besinlere göre değişen veri akışı ile bu verilerin çalışma mekanizmasının tam olarak nasıl yapıldığını kestirmek kesin olarak mümkün değil !

Biyolojik insan beyni ve metabolizması donanım, insan aklı yazılım ..insan zekâ'sı da işletim sistemi gibi çalışmakta. 

Sitoplazmadaki diğer biyolojik bileşenlerin her an karşılıklı etkileşim içinde olduğu her hücre çekirdeğindeki genlerin doğal kodlarına müdahale, orjinal yazılımın bozulmasına ve sonuçta bu üç bileşenden (donanım, yazılım, işletim sistemi) oluşan insan denen orjin akıllı tasarım yapının çökmesine veya bazı insani fonksiyonların, dengelerin tahrip olmasına sebep olabilir.

Sıvıların yapısındaki evrenin en sert, yüksek elektriksel iletkenliğe sahip Ametal sınıf metaryellerinden .. Grafen Oksit'in hücre zarlarına nüfuz etme yeteneği sebebiyle, mRNA gibi biyomoleküllerin hücre içlerine girmesi için bir 'truva atı' olarak kullanıldığını,
buna da.. nanokafes dendiğini, bu teknoloji ile ilgili medikâl sektörde son dönemlerde bir çok patent alındığını

Grafen oksit nano kafes

Aynı zamanda .. Nanokafes adlı grafen oksit yapılı, aşı veya ilaç içine konularak insan metabolizmasına milyarlarca sayıda girebilen bu yapıların, lehim ile kapatılmış kapağını açıp, içindeki ürünü sitoplazmaya bırakması için ise sadece dışarıdan gelecek '' yüksek frekans ile rezonansa gelmesi işleminin'' yapılmakta olduğu teknolojilerin uygulanmakta olduğu günümüzde, 

Her sıvı şişesi üstündeki QR kodun aynı zamanda her ülkede özerk bürosu olan DSÖ merkezli network üzerinde okutulmasıyla sıvı zikredilen kişiye özel ID numarası barındıracağını, bu ID no.sunun, mRNA kod dizininde de rahatlıkla yer alabileceğini söylesem ..ne farkedecek ?
 
En gelişmiş network altyapı sistemlerine, büyük finans merkezleri ve bankaların, üst düzey devlet kurumlarının, internete bağlı olmasa bile ? kapalı çevrimde çalışmakta olan scada sistemlerine flash bellek ile en hassas operasyonlar yapılabilindiği ..

hack, bilişim iletişim ağı, biyolojik siber savaş aygıtlarına günümüz teknolojik yatırımlarında, çok büyük payların, kadroların ayrıldığını, siber savaşların makro dünyadan sonra, mikro dünyada da.. en amansız şekilde sürmekte olduğunu .. Nasıl bilsinler ?

Uranyum reaktörlerindeki internet bağlantısız çevrim dışı kapalı sistemde kodlarla manüplasyon yapabilen .. küresel bilimi yönlendiren güçlerin, çeşitli aşamalardan geçmekte olan kodlama sistemlerine müdahale etmiyecek olma ihtimâlinin Polyanna'cılık olacağını nasıl izah edebilirim ?

Dünya çapında büyük ekonomik sosyal sistemsel dönüşümler öncesi önce insan zihinlerinin büyük sarsıntılar geçirip, ard arda gelen bir dizi şok dalgalarıyla birlikte radikâl değişimlerin altyapılarının hazırlandığını, benzeri operasyonların önceki dönemlerde de çok kez uygulandığını ve arkasından finansal, sosyal, yapısal büyük dönüşümler geldiğini hatırlatsam, örnekler versem ..ne değişecek ?

Kızmayın onlara ?
Herkesin neye inanmak istediği, neler onlar için kolaylaştırılıp, mevcut beyin veri tabanları için uygun, anlaşılabilinir hâldeyse ? bunlara meyledip, kavrayabildiği, kabul ettiği
''orjinal / doğal insan gen kod dizinlerinin'' insan özgün yapısını belirlediği eski dönemi
eksik hatalı yetersiz görüp, kendilerini Gökteki Tanrının yeryüzündeki temsilcisi firavunlar olarak kabul edenlerin hükmettiği yaşadığımız bu çağın toplumunda

İnsanlara kaldırabileceği hakikatlerden, yeyip hazmedebileceği lokmalardan fazlasını vermek, kavratmaya yedirmeye çalışmak mübâh ! onlar için de büyük eziyetmiş !

Biz en iyisi; 'salalım çayıra.. gerisini mevlâm kayıra' diyelim.


Konuyla ilgili önceki yazılar.

Nükleer reaktöre karşı yapılan siber savaş/Stuxnet

Data Uyumaz !